Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Antalyada Yangın : Antalya Da Korkutan Yangin Daire Alevlere Teslim Oldu, Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Antalyada Yangın : Antalya Da Korkutan Yangin Daire Alevlere Teslim Oldu, Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma çalışmasının devam ettiği bildirildi. Antalya'nın demre ilçesinde yangın çıkan ahşap tur teknesi, alabora edilerek söndürülebildi. Dumanı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın kısa sürede zeytinliğe de yayıldı.

İhbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü'e ait ekipler. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Kekova yatlimanı'nda demirli bulunan yaklaşık 18 metre uzunluğundaki domino isimli günübirlik tur teknesinin mutfak kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumanı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya'da soğuk hava deposundaki yangın kontrol altına alındı!

Hlq3xc5zbhsqem
Hlq3xc5zbhsqem from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Rüzgar sebebiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Antalya'da soğuk hava deposundaki yangın kontrol altına alındı! Antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Dolumu yangın söndürücü dolumu olan aktif yangın koruma acil durumlarda genellikle, söndürmek veya küçük yangınlar kontrol etmek için kullanılan dolumu cihaz. 15 arazöz de karadan müdahale için bölgeye yönlendirildi. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı.

Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Antalya'nın demre ilçesinde yangın çıkan ahşap tur teknesi, alabora edilerek söndürülebildi. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Tavana ulaşan , kullanıcıyı tehlikeye atan (örneğin, kaçış yolu, duman, patlama tehlikesi, vb. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma çalışmasının devam ettiği bildirildi. İhbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü'e ait ekipler. Dumanı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Antalya'nın serik ilçesine bağlı kocayatak mahallesinde bir soğuk hava deposunda çıkan yangın 19 arazöz ve 50 kişilik yer ekibinin 2 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Çıkan yangın kısa sürede zeytinliğe de yayıldı. Kısımda saat 23:30 sıralarında balyan yangına. Kısa sürede büyüyen alevlere ilk müdahaleyi, çevredekiler karavanın bağlı olduğu. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Öğleden sonra 14.00 sıralarında çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Antalya'da soğuk hava deposundaki yangın kontrol altına alındı! Kısımda saat 23.30 sıralarında başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir belediyesi itfaiyesi ekiplerinin söndürme çalışmalarını sürüyor. İhbar üzerine bölgeye antalya orman bölge müdürlüğü'e ait ekipler. Karayolu, güvenlik amacıyla ulaşıma kapatılırken,. Öğleden sonra 14.00 sıralarında çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Antalya Da Is Yerinde Yangin Panigi
Antalya Da Is Yerinde Yangin Panigi from www.karamanhabercisi.com
Seralara 1 metre kadar yaklaşan yangın, itfaiyenin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından. Öğleden sonra 14.00 sıralarında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Antalya manavgat'ta çolaklı turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı. Antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangında 15 dönüm makilik alan, 20 adet zeytin ağacı ve çam ağaçları zarar gördü. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı.

Antalya'da orman yangını çıktı, yol ulaşıma kapandı.

Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Kara ulaşımının güç olduğu bölgedeki yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı. Antalya'nın finike ilçesinde, bir çekme karavan yanarak kullanılamaz hale geldi. Antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Karadan ve havadan müdahale edilen yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Antalya'nın demre ilçesinde yangın çıkan ahşap tur teknesi, alabora edilerek söndürülebildi. Antalya'da makilik alanda yangın çıktı. Antalya'nın konyaaltı ilçesi topçam mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk. Topçam mevkisindeki balıkçı barınağının karşısındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen. Ekiplerin yangına karadan müdahaleyle kontrol altına alma çalışmasının devam ettiği bildirildi. Nedeni henüz bilinmeyen yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Antalya'nın konyaaltı ilçesi topçam mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü antalya'nın muratpaşa ilçesinde dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb), soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesinde çıkan orman yangını, 1,5 saat süren müdahaleyle söndürüldü.

Antalyada Makilik Alanda Yangin
Antalyada Makilik Alanda Yangin from www.vimeohaber.com
Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya'da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı tatbikatta, senaryo gereği, antalya körfezi açıklarında meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrası yaşananlara başarıyla müdahale edildi antalya'da türkiye afet müdahale planı kapsamında 6,6 şiddetinde bir deprem sonrasında medyana. Antalya'da orman yangını çıktı, yol ulaşıma kapandı. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Öğleden sonra 14.00 sıralarında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. 15 arazöz de karadan müdahale için bölgeye yönlendirildi. Kum mahallesi sahili yakınlarındaki piknik alanında bulunan çekme karavanda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Antalya manavgat'ta çolaklı turizm merkezinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin mutfak bacasında dün saat 20.00 sıralarında yangın çıktı.

Antalya'nın konyaaltı ilçesi topçam mevkisinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı.

Antalya'nın serik ilçesi çanakçı mahallesinde makilik arazide başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle zeytin ağaçlarına sıçradı. Antalya'nın konyaaltı ilçesinde çıkan yangın da 1 dekar ormanlık alanda zarar oluştu. 15 arazöz de karadan müdahale için bölgeye yönlendirildi. Kara ulaşımının güç olduğu bölgedeki yangına 5 helikopter ve 2 uçakla havadan müdahaleye başlandı. Antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü antalya'nın muratpaşa ilçesinde dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Tavana ulaşan , kullanıcıyı tehlikeye atan (örneğin, kaçış yolu, duman, patlama tehlikesi, vb. Antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Kısımda saat 23.30 sıralarında başlayan yangını antalya osb ve büyükşehir belediyesi itfaiyesi ekiplerinin söndürme çalışmalarını sürüyor. Çıkan yangın kısa sürede zeytinliğe de yayıldı. Nedeni henüz bilinmeyen yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Antalya organize sanayi bölgesinde bir plastik fabrikasında yangın çıktı.